03 Oct 22

Ingenico zahajuje činnost jako nezávislá společnost po akvizici společností Apollo Private Equity Funds

Text

PAŘÍŽ: Úterý, 4. října 2022:;nbsp;Po uzavření akvizice společnosti Ingenico investičními fondy spravovanými přidruženými společnostmi Apollo Global Management (dále jen „fondy Apollo“) společnost Ingenico s potěšením oznamuje jmenování nových členů dozorčí rady. Pod vedením Matthieua Destota as podporou dozorčí rady a Díky novým akcionářům má Ingenico dobrou pozici k úspěšné realizaci na své transformační cestě.

PR - Ingenico Day-1
Text

Po úspěšném dokončení akvizice společností Apollo Funds, Ingenico, globální lídr v oblasti plateb akceptační řešení, dnes oznámila, že začala fungovat jako nezávislá společnost a jmenovala novou dozorčí radu, aby pomohla managementu řídit jeho ambiciózní obchodní strategii a transformaci.

Vlastnictví společností Apollo Funds znamená novou éru pro Ingenico jako nezávislou společnost se silným týmem vedení a jasnou strategií zaměřenou na poskytování nejlepších služeb ve své třídě našim zákazníkům. Společnost Ingenico očekává, že urychlí transformaci svého podnikání jako nástroje umožňujícího platební ekosystém, přičemž využije svou největší globální instalovanou základnu, možnosti výzkumu a vývoje a talenty k inovaci své řady produktů a služeb.

Ingenico také plánuje posílit svou stávající nabídku a urychlit přechod na větší kombinaci softwaru a cloudových služeb, přičemž využije svou nejnovější řadu platforem založených na operačním systému Android (AXIUM™), nabídku Terminal as a Service (TaaS) a platformu Payments jako platforma služby (PPaaS™). Strategie je navržena tak, aby pomohla zajistit dlouhodobý rozvoj podniku a sloužila v nejlepším zájmu zákazníků, zaměstnanců a akcionářů společnosti Ingenico.

Matthieu Destot bude i nadále vést realizaci strategie společnosti Ingenico jako generální ředitel a člen představenstva. Matthieua bude podporovat nová, vysoce kvalitní diverzifikovaná dozorčí rada.

Catherine Guillouardová byla jmenována předsedkyní dozorčí rady Ingenico. Catherine přináší rozsáhlé obchodní zkušenosti, řízení transformace a bezvadné vedoucí postavení pro globální podniky. Rolf Stangl, Gerrard Schmid a Laurence Stoclet, tři talentovaní manažeři se silnými zkušenostmi s prováděním, obchodní transformací a průmyslovými zkušenostmi a historií ve vytváření hodnot, se také připojí k dozorčí radě jako nevýkonní ředitelé. A konečně, Apollo Funds bude zastupovat zkušený globální tým, včetně Michele Rabà, partnerky, Roberta Kalsow-Ramose, partnera, Christophera Harwooda, provozního partnera, a Yulie Shakhové, ředitelky.

Text
Jsem nadšený, že začínám naši novou cestu a vítám nové ředitele dozorčí rady Ingenico. Tým Ingenico má ambiciózní strategii a dlouhodobý, odhodlaný manažerský tým, který ji provádí. Pevně věřím, že noví členové dozorčí rady přinesou obrovskou hodnotu růstu Ingenico, protože každý z nich má jedinečný soubor dovedností, odborných znalostí, vizí a perspektiv.
Author
Matthieu Destot, CEO of Ingenico
Text

Společnost Ingenico je připravena na svou cestu jako samostatná společnost s výkonným manažerským týmem a většina aktivit oddělování od Worldline již byla dokončena.

Text
Během tohoto přechodu vlastnictví budeme i nadále udržovat nejvyšší úroveň zákaznických služeb a spokojenosti bez jakýchkoli přerušení. Celý tým Ingenico je velmi nadšený z budoucnosti, protože naším cílem je stát se lepším, silnějším a agilnějším partnerem pro naše vážené zákazníky a partnery po celém světě.
Author
Matthieu Destot, CEO of Ingenico

O společnosti Ingenico

Společnost Ingenico je celosvětovým lídrem v oblasti akceptace plateb a platebních služeb. Podporujeme naše zákazníky a jejich zákazníky, aby s platbami dokázali více. Působíme ve 37 zemích a s více než 3 500 zaměstnanci jsme v čele obchodního prostředí již více než čtyři desetiletí. S více než 40 miliony platebních zařízení nasazených po celém světě, které využívá více než 2 500 aplikací, společnost denně uspokojuje potřeby milionů spotřebitelů. Prostřednictvím našich pokročilých integrovaných řešení a sítě partnerů zjednodušujeme svět plateb a přinášíme služby s přidanou hodnotou, které posouvají obchod dopředu.

Press contacts

Elena Chadaigne, Global Head of External Communications

T +33 6 80 58 27 62

E [email protected]

newsletter
Zůstaňte informovaní

Získejte nejnovější zprávy o společnosti Ingenico.

contact us
Máte otázky nebo nám chcete něco napsat?

Zašlete nám zprávu pomocí odkazu níže a my vám co nejdříve odpovíme.